Veel gestelde vragen

Hoe groot zijn de percelen?

De percelen worden verhuurd vanaf 100 m2.

Hoe kan ik de tuinvereniging bereiken?

U kunt het beste contact opnemen via de email: secretaris@den-goarden.nl Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Moet ik nog extra kosten betalen? Bij aanvang van het lidmaatschap betaald u éénmalig inschrijfkosten van €11,50. Het lidmaatschap voor 2022 is €20,00. Ook word er een borg gevraagd van €0,50 per m2. Deze borg ontvangt u terug als u de percelen bij het opzeggen weer schoon oplevert.

Wat word er van mij verwacht als lid? Er word verwacht dat u zich netjes aan de regels houd en dat u 1 keer per jaar bij de corveedienst aanwezig bent. Deze corveedienst is op zaterdagmorgen van 10.00 uur-12.00 uur. Kunt u nooit op zaterdagmorgen? Dan kunt u in overleg de corveedienst op vrijdagmorgen doen. De corvee dienst houdt in dat u samen met andere leden de aangewezen klussen doet die op dat moment moeten gebeuren. o.a. Ongebruikte percelen onderhouden, onderhoud aan paden en putten, en wat verder nodig is op dat moment.

Welke activiteiten worden er georganiseerd? 1 Keer per jaar organiseren een paar leden een plantjes dag, zodat u uw eigen stekjes kunt ruilen.

1 Keer per jaar is er een algemene ledenvergadering waarvoor u wordt uitgenodigd.

Welke voorzieningen zijn er aanwezig? Er zijn waterputten, een schuilhut en een wc op beide locaties. Op beide locaties staan kruiwagens om te lenen voor het moment dat u aanwezig bent op de percelen. Gereedschap dient u zelf mee te nemen of aan te schaffen.

Wat doe ik als ik teveel groenten heb? Als er teveel groenten zijn die u weg wilt geven is er de mogelijkheid om dit aan de voedselbank te schenken. Als de tijd er voor is komt er informatie te hangen bij de schuilhut wanneer u dit kunt inleveren.